Hvordan få en sunn livsstil til å fungere for deg?

Det mange gjør feil når de skal begynne med en sunnere livsstil er at de begynner med alt på én gang. Dette inkluderer å trene masse, bare spise grønnsaker, bare drikke vann og ikke ta seg noe tid til å kose seg. Dette kan funke for noen (veldig få), men dette er ikke en måte som vi anbefaler noen å gjøre det på. Vil du vite hva vi anbefaler? Les videre!

Hva anbefaler vi?

Ta ting steg for steg. Finn en aktivitet du liker. Begynn med denne et par ganger i uken. Ikke slit deg ut med å begynne å løpe opp fjell eller sykle flere mil umiddelbart. Kroppen må ta seg tid til å bygge seg opp, slik at du klarer mer og mer for hver gang. Et tips er derfor å trene styrke for da er det mye lettere å holde oversikt over framgangen din (hvis dette er noe du er opptatt av).

Vi anbefaler også at du endrer én vane om gangen. Har du for eksempel har en tendens til å drikke saft, brus eller juice hver gang du er tørst? Begynn med å bytte majoriteten av dette ut med vann. Det å kutte ned på forbruket av søte drikker kan gjøre at du føler deg bedre og mer opplagt ganske fort. De sier at det tar 3 uker å få en ny vane, så hvorfor ikke la den første vanen være noe så enkelt som å drikke vann?

Husk at det å få en sunn livsstil ikke skjer over natten. Det er lov med utskeielser og ikke minst kos!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *