Ressurser og informasjon

Ressurser og informasjon - Ressurser og informasjon

Det er jo slik at i helse- og livsstilsmiljøet så finnes det er en rekke forskjellige retninger. Noen mener at noe er bra, mens andre mener noe annet. Vi kommer til å forklare basert på våre egne erfaringer.

Hva skal jeg tro på?

Vi vil dele erfaringer som for det meste er anekdoter fra vårt eget liv. Vi vil dele tips og triks som har funket for oss. Dette betyr ikke nødvendigvis at det kommer til å funke for deg. Men det vet du jo ikke før du har prøvd. Derfor anbefaler vi deg også å gi det en ordentlig sjanse (minst 3 uker) før du gjør deg opp en mening om det funker for deg eller ikke.

Husk at kroppene våre fungerer på forskjellige måter og det er derfor ikke slik at alt kan funke for alle. Da ville det jo vært enkelt å kunne selge en mirakelkur!

På denne siden er vi mest opptatt av å få en generelt bedre helse, og ikke nødvendigvis det å bli like godt trent som en toppidrettsutøver. Vi er opptatt av å gjøre smarte valg som gjør at man føler seg bedre over lengre tid. Dette er nok noe de aller fleste av oss kan bli mye bedre på. Derfor håper vi at du kommer til å prøve ut noen av disse tipsene for å se om de funker for deg!