Hvordan konkurrere med seg selv

Det er utrolig lett å sammenligne seg med andre, både når det kommer til kropp, helse og livsstil. Men det må du ikke gjøre! Husk at vi alle har forskjellig utgangspunkt og at det ikke er grunnlag for å sammenligne deg selv med noen andre enn nettopp deg selv. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan konkurrere med deg selv.

Bli med i konkurranser

Bli med i konkurranser - Hvordan konkurrere med seg selv

Det å bli med i konkurranser, der du konkurrerer mot deg selv er også spennende. På denne siden finner du konkurranser som kan passe deg uansett hva slags situasjon du er i. Kanskje du kan vinne noen premier du kan bruke på å utfordre deg selv? Eller kanskje du kan vinne noen premier som en slags belønning til deg selv? Her er mulighetene absolutt utrolig mange altså!

Last ned vane-apper

Last ned vane apper - Hvordan konkurrere med seg selv

Har du lyst til å endre vanene dine? Da er det flere apper du kan laste ned som kan guide deg på veien. Kanskje du har lyst til å prøve deg på 10 000 skritt om dagen? Da kan du begynne med å prøve deg på 10 000 skritt tre ganger i uka, og deretter jobbe deg oppover til hver eneste dag. Dette vil du lett kunne følge med på i appen din og du vil kunne konkurrere med deg selv. Hvor mange skritt gikk du i går? Da skal du prøve å overgå antall skritt i dag. Det er en ganske spennende konkurranse, for det gir deg ekstra motivasjon. Dette kan du jo selvsagt også gjøre med en rekke andre vaner. Bare fantasien setter grenser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *